Snabbmatskedjor

Investera i dessa snabbmatskedjor!

Investeringssugen? Du är inte ensam. Många söker i dagens heta aktiemarknad investeringsmöjligheter och vi besitter några vi vill tipsa om. Aktiehandel är alltid en kul verksamhet och om du exempelvis tänkt på att investera i snabbmatskedjor? Möjligheterna är enorma idag! Snabbmatskedjor ploppar upp nästan höger och vänster. Nya snabbmatskedjor i varje kvarter. Till exempel så är dessa de snabbaste växande snabbmatskedjorna i USA idag (och detta brukar medfölja expansion i nya marknader—kanske den Svenska?):

  • Panda Express
  • Subway
  • McDonalds
  • Starbucks
  • Dunkin’ Donuts
  • Pizzahut
  • Burger King
  • Tacobell

Du känner säkert igen några utav de namnen. Du kanske känner igen samtliga. Har du tänkt på att investera i några utav de bolagen? Om inte, vad tycker du nu när någon tipsat om just dessa?

Investera i McDonalds!

McDonalds

En av de säkraste investeringarna man kan göra! McDonalds har varit ett hushållsnamn i 5 decennier nu, och denna popularitet kommer inte att avta någon gång idag. McDonalds skapade snabbmatskedjan och så länge snabbmat finns så kommer McDonalds att finnas. Ett säkert vad. Varför inte placera pengar?

Varför är McDonalds en sådan säker investeringsmöjlighet?

Många ställer sig den frågan. Men precis som förklarat ovan så är McDonalds inte bara en av världens största snabbmatsfranchizer, utan den växer också. De är alltså inte bara störst, utan även en utav de snabbast växande också. Vad betyder det när ditt namn redan är populärt världen över och har resurser som många andra snabbmatskedjor inte har? Jo, med alla dessa resurser och denna tillväxt så betyder det en mycket grön framtid för just McDonalds.

Att inte investera i denna framgångssaga kräver nästan en väldigt bra anledning. Om du ska investera, och planerar att investera långsiktigt, så finns det nästan inget säkrare val än McDonalds.

Coca Cola är ett annat mycket säkert företag och varumärke att investera i. Denna backas upp av världens främste investerare, nämligen Warren Buffett. Men Coca Cola är ingen snabbmatskedja, så om du ska investera rent generellt är Coca Cola ett bra alternativ — dock söker du snabbmatskedjor så är vårat tips McDonalds!

Finns det några startsups värda att investera i?

Absolut! En är Asian Box. Snabbmat på asiatiskt vis!

Asiatisk mat blir bara allt mer populärt. Inte bara i västvärlden utan världen över. Till exempel så älskar inte bara Européer och Amerikaner sushi, utan sushi är även oerhört populärt just nu i Kina också — Japans grannland! Japaner äter stora mängder sushi också, trots att de växer upp med just sushi.

Det är dock inte bara sushi som är populärt. Asiatisk mat innebär även Tofu, Yakiniku, m.fl. Dessa rätter kombineras och skapar goda måltider som säljes i många restauranger i storstäderna idag. Det är ofta så att finmat brukar göras om till snabbmat. T ex så gjordes den lyxiga hamburgaren till McDonalds. Den Grekiska menyn Grekiska Kolgrillen och den italienska, oerhört goda pizzan Pizzahut. Det är nästan alltid lyxig mat görs om till snabbmat. Just därför är det väldigt lägligt att börja se asiatiska snabbmatskedjor ploppa upp överallt. Asian ChopChop är en annan som blivit oerhört populärt på sista tid.

Investera i en snabbmatskedja! Mat kommer aldrig att försvinna, och snabbmat kommer alltid att vara en destination för folk som söker just snabbmat, och vi är många som gör det. Mat ska inte behöva ta lång tid. Inte alltid, åtminstone.